Sist oppdatert: 29. oktober 2026
Denne siden forklarer hvordan spillere av Mio Path kan slette kontoen sin og tilknyttede appdata.
Slett i appen
Du kan slette kontoen din selv i appen: Åpne kontoen din på fanen Profil, og trykk på Slett konto. Appen forklarer hva som blir fjernet, og ber deg bekrefte. Slettingen starter med en gang.
Slik ber du om sletting på e-post
Send en e-post til [email protected] med emnet Mio Path data deletion request.
Ta med:
- Mio Path-brukernavnet ditt, hvis du har opprettet et.
- E-postadressen som er koblet via Google eller Apple, hvis aktuelt.
- Om du vil slette hele kontoen eller bare bestemte appdata.
- Plattformen din, for eksempel iOS eller Android.
Ikke send passord, betalingskortdetaljer eller private kvitteringer. Vi kan be om begrenset ekstra informasjon for å bekrefte at du kontrollerer kontoen.
Hva vi sletter
Når du ber om full kontosletting, sletter eller anonymiserer vi kontodata som vi kontrollerer der det er teknisk mulig, inkludert:
- Kontoidentifikatorer som vi kontrollerer, i Firebase og på våre egne servere.
- Brukernavn og profildata.
- Skylagring, fremdrift, innstillinger og spillstatus.
- Venner, invitasjoner, gaver og sosiale data koblet til kontoen din.
- Leaderboard-oppføringer når de rimelig kan kobles til kontoen din.
- Supportmeldinger knyttet til kontoen din, inkludert eventuelle skjermbilder du har sendt.
Analysedata i PostHog (brukshendelser og øktopptak) fjernes ikke automatisk når du sletter kontoen din i appen. Øktopptak slettes etter 30 dager. Hvis du også vil at analysedataene dine skal fjernes, send e-post til [email protected], så sletter vi dem.
Slette data uten å slette kontoen
Du kan også be oss om å slette bare deler av dataene dine, som brukernavn, sosiale data, leaderboard-data eller skyfremdrift. Fortell i e-posten hva du vil fjerne.
Hva som kan beholdes
Noe informasjon kan beholdes der det er nødvendig for sikkerhet, svindelforebygging, juridisk etterlevelse, skatt og regnskap, kjøpsregistre, refusjoner, tvister eller backup-integritet. Backuper kan inneholde slettede data i en begrenset periode til de overskrives i den normale backupsyklusen.
Apple, Google, betalingsleverandører og innloggingsleverandører kan også beholde data de kontrollerer etter sine egne retningslinjer. Du kan administrere kjøp, abonnementer og leverandørdata gjennom Apple- eller Google-kontoen din.
Tid
Vi prøver å svare på og fullføre verifiserte sletteforespørsler innen 30 dager, med mindre en lengre periode kreves eller tillates av loven.
Spørsmål
Kontakt [email protected] for spørsmål om konto- eller datasletting.
Intro Pack II
Glacier Path
Prism Pack
Portal Pack
Driftwood
Flow Pack
Piler
Is
Nøkler
Hint