Senest opdateret: 29. oktober 2026
Denne side forklarer, hvordan spillere af Mio Path kan slette deres konto og tilknyttede appdata.
Slet i appen
Du kan selv slette din konto i appen: Åbn din konto på fanen Profil, og tryk på Slet konto. Appen forklarer, hvad der bliver fjernet, og beder dig bekræfte. Sletningen starter med det samme.
Sådan anmoder du om sletning via e-mail
Send en e-mail til [email protected] med emnet Mio Path data deletion request.
Medtag:
- Dit Mio Path-brugernavn, hvis du har oprettet et.
- Den e-mailadresse, der er knyttet via Google eller Apple, hvis relevant.
- Om du vil slette hele kontoen eller kun bestemte appdata.
- Din platform, for eksempel iOS eller Android.
Send ikke adgangskoder, betalingskortoplysninger eller private kvitteringer. Vi kan bede om begrænsede ekstra oplysninger for at bekræfte, at du kontrollerer kontoen.
Hvad vi sletter
Når du anmoder om fuld kontosletning, sletter eller anonymiserer vi kontodata, som vi kontrollerer, hvor det er teknisk muligt, herunder:
- Kontoidentifikatorer, som vi kontrollerer, i Firebase og på vores egne servere.
- Brugernavn og profildata.
- Cloud-lagring, fremskridt, indstillinger og spiltilstand.
- Venner, invitationer, gaver og sociale data knyttet til din konto.
- Ranglisteposter, hvor de med rimelighed kan knyttes til din konto.
- Supportbeskeder knyttet til din konto, herunder eventuelle skærmbilleder, du har sendt.
Analysedata i PostHog (brugshændelser og sessionsoptagelser) fjernes ikke automatisk, når du sletter din konto i appen. Sessionsoptagelser slettes efter 30 dage. Hvis du også vil have dine analysedata fjernet, så skriv til [email protected], så sletter vi dem.
Sletning af data uden at slette kontoen
Du kan også bede os om kun at slette en del af dine data, for eksempel brugernavn, sociale data, ranglistedata eller cloud-fremskridt. Skriv i din e-mail, hvad du vil have fjernet.
Hvad der kan blive gemt
Nogle oplysninger kan blive gemt, hvor det er nødvendigt for sikkerhed, forebyggelse af svindel, juridisk overholdelse, skat og regnskab, købsoplysninger, refusioner, tvister eller backup-integritet. Backups kan indeholde slettede data i en begrænset periode, indtil de overskrives i den normale backupcyklus.
Apple, Google, betalingsudbydere og loginudbydere kan også gemme data, som de kontrollerer, efter deres egne politikker. Du kan administrere køb, abonnementer og udbyderdata via din Apple- eller Google-konto.
Tid
Vi sigter mod at svare på og gennemføre verificerede sletteanmodninger inden for 30 dage, medmindre en længere periode er påkrævet eller tilladt ved lov.
Spørgsmål
Kontakt [email protected] ved spørgsmål om konto- eller datasletning.
Intro Pack II
Glacier Path
Prism Pack
Portal Pack
Driftwood
Flow Pack
Pile
Is
Nøgler
Hints